blog

Чим підключати Вертикальні радіатори

post_border
09.12.2023

Багато хто з клієнтів чи дизайнерів, а також прорабів, які купують собі Вертикальні радіатори не знають або не переймаються чим саме підключати свій радіатор до системи опалення.

Більшість торгових компаній вибирають звичайні латуні крани, які вже давно на ринку, і навіть не знають про те що ринок вже давно має цікавіші пропозиції для таких радіаторів

Зараз сучасно і гарно обирати арматуру або в колір радіатора або і взагалі на контрасті. Наприклад чорний комплект Vario Therm TWINS ідеально буде не лише для чорних радіаторів але і кольорових (сірий, синій чи зелений)

І ще одна річ яка вже так би мовити "в печінках" :)  це крани в кольорі хром... о Боже....  я далі краще промовчу... це якщо у Вас евроремонт то тоді хром))) тут я не допоможу))

Так от, зараз активно розвивається і радує своїх клієнтів бренд Vario Term - це оптимальна і надійна арматура середнього рівня. Виробляють її в Польщі, а представляємо і продаємо ми, varioterm.com.ua.

Якщо завітаєте до нас в шоу-рум у місті Києві, за адресою вул. Шота Руставелі, 32 - то самі зможете переконаєтеся в крутості кранів для радіаторів Vario Term, просто взявши їх до свої рук.

А ми дамо найкращу ціну, підберемо те що підходить саме Вам. Ну і надамо гарантію - 5 років!!!

 

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
9 + ? = 18